Wandelen Fietsen

Wandelaars en fietsers

In de omgeving van B&B Bommel in de Bommelerwaard kan prima gewandeld worden, naast natuurlijk ook fietsen.
We liggen aan fietsknooppunt 65 en 66 Gelderland, Zaltbommel. U kunt meer hierover vinden op de ANWB en Fietsnetwerk.nl

Bekende wandelroutes

Bekende lange afstandswandel-paden -LAW- zijn het Maarten van Rossempad en het Grote Rivierenpad, waar het Lingepad nu onder valt. De jaarlijks terugkerende Bloesemtocht langs de Linge en de Gelderlandroute

Het bekendste pad is het beroemde Santiago Jacobspad, waar van één van de routes via Zaltbommel loopt, en van Den Oever via Amsterdam naar Roermond ons land weer verlaat. Bij de website staat B&B Bommel vermeld als overnachtingsplaats voor pelgrim-gangers.

Bekende fietsroutes

Een heel bekende internationale fietsroute die langs ons huis loopt is de Rijnfietsroute ook wel Eurovelo 15, die in Millingen ons land binnenkomt en eindigt bij Hoek van Holland.

Bekende knooppuntroutes zijn de bijvoorbeeld de Betuweroute en Sterke Dijkenroute langs ons huis met knooppunt 66. Op deze website vindt u nog veel meer tips. Op routeyou kunt u heel handig beschreven routes in onze buurt op PDF downloaden.

 

Wandelpaden in de buurt:

Rolstoel-route Zaltbommel

Voor rolstoelers heb ik een route gemaakt die langs de Singels en Waal voert. Even tussendoor stoppen voor een uitzicht of drankje is op veel plekken mogelijk.

Bij B&B Bommel krijgt u de routebeschrijving en een plattegrondje mee.

Wandel-website-tips

Allemaal leuke, interessante links, waar u kunt zoeken naar wandelingen in de omgeving, voor alle leeftijden, conditie’s en soorten van ‘benen’.

  • Wandelen en overnachten: hier ziet u routes in de omgeving van B&B Bommel
  • Staatsbosbeheer: wandelingen vanaf 2 kilometer tot heel veel en soms ook te downloaden.
  • Natuurmomenten: wandelingen door natuurmomenten uitgezet.
  • Wandelzoekpagina: zoeken op kilometers en regio
  • ANWB-wandelen: alles over wandelen én route’s uitstippelen
  • Rustpunten: allemaal tips voor leuke kleine -privé-adresjes waar je even terecht kunt voor wat te drinken en soms ‘iets achter laten’.

Wandelen en rollende routes