Oh wat jammer

Dag lieve beste mensen,

Nog voor B&B Bommel goed en wel het voorjaar ingaat is het tijd om jullie te laten weten dat we er mee gaan stoppen. Wegens privé-omstandigheden hebben we, samen met onze jongste zoon, een andere plek gezocht en gevonden. We gaan verhuizen, nog vóór de zomer.

Alle mensen die al geboekt hebben kunnen nog terecht en vaste klanten kunnen nog een keer komen vóór 1 April en daarna is het over. Ons huis gaat over naar heel lieve mensen, maar ze gaan de ruimte voor zichzelf benutten.

Mogelijk maak ik elders een doorstart, maar daar is nu nog geen zinnig woord over te zeggen. Het zou geweldig zijn, want ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad met gasten in de watten te leggen en van allerlei informatie en heerlijke ontbijtjes te voorzien. Ik heb de kunst van het brood bakken onder de knie gekregen en gedeeld in de verhalen van iedereen. Een verrijking!

Ik wens voor de toekomst veel drempelvrije voorzieningen hier in Zaltbommel en in de rest van Nederland. Er is duidelijk behoefte aan en gezellig en aangepast kunnen prima hand in hand gaan. Het allerbeste en tot ziens, waar dan ook!

Een hartelijke lieve groet, Joke vd Bogaard.

2 Comments for “Oh wat jammer”

Ruud van der Meer

says:

Lieve Joke,
wat jammer dat we niet meer bij jullie terecht kunnen.
We wensen jullie samen met je zoon een mooie nieuwe plek toe.
Mocht je toch weer opnieuw beginnen dan komen we graag weer een lekker ontbijtje bij je eten.
Het ga jullie goed.
Hartelijke groet
Ruud en Titia van der Meer
Noordwijk

Een reactie is altijd goed